4/28/2010

Road Trip with My Broadband


teknologi di hujung jari

selalu kan kita dengar pernyataan ni. kalau jalan-jalan takde internet memang susah. lagi-lagi bagi orang yang selalu 24/7 online macam aku. hehehehe. bila capture gambar yang cantik-cantik, mesti nak upload terus. kalau kita ni seorang blogger tegar, mesti nak tulis setiap detik manis yang berlaku sepanjag perjalanan hidup kita kan. lepas tu, kalo yang suka main mukabuku, mesti punyalah nak update status selalu. mane boleh postpone2 neh. dunia sekarang nak cepat ajer.

maka inilah tujuannya diciptakan sebuah broaband. banyak syarikat berlumba-lumba nak reka satu broadband yang pastinya pantas dan kecil. meh kite tengok ape yang ader:

mempersembahkan, WIGGY

senang jer nak guna bende neh. cucuk, dan main.

senang kan? hey2~ jangan fikir bukan-bukan. direct translate punya pasal lah neh. isk2. dah- stop mengarut. cube tengok modem neh. kecik jer. tak berat. ala bape gram sangat pon. jangan-jangan nanti tertukar plak ngan pendrive. orang mintak pendrive, kite bagi modem. huh, heaven~

alang-alang dah ade broadband yang bagus tu, jgn simpan wat pekasam jer. meh kite same-same tengok Project Alpha Season 2 Episod 8-10 oke~

Episod 8
nama blogger neh, Niki Cheong. hensem la~ nak follow twitter dia lah. ekekeke. gerdix plak. oh ye, kalo nak taw, Elaine Daly - Miss Universe Malaysia 2003 tu sepupu dia.

Episod 9
sambungan..teruskan menonton oke

Episod 10
uh bestnyer~ deorang nak g London pula jumpa XiaXue, Singaporean blogger. huhu

haih, okelah. itu sahaja. selamat berlayar bersama WIGGY~ FYI, Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
myself

2 COMMENT on "Road Trip with My Broadband"

hiro on April 28, 2010 at 11:14 PM said...

ganas promosi tue.

Huda on April 29, 2010 at 7:19 AM said...

oh ye ker?
kene menjadi lebih sopan santun neh
hehehe

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez