3/21/2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair


badan berbau? ketiak busuk? ops. mestilah tak, bukan. hehehe

lihat kalender anda. tandakan 17 April 2010 dengan aktiviti bersama Gatsby Deodorant Street Fair~! 


aktiviti? pastilah sangat menarik. ade ape? Sumo Wrestling (dalam air bag suits!), gladiator battles dan baaaanyak lagi, konon2 macam kita pergi fun-fair. huhhuuuu~ seronoknye.

Tarikh: 17 April 2010
Masa: 10 pagi - 5 petang
Tempat: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

kalau tak percaya boleh tengok website GATSBY MALAYSIA. macam-macam ada~ banyak hadiah untuk dimenangi! tak lupa jugak ade cabutan bertuah dan pelbagai gadget sehingga RM15,000 untuk dimiliki~!

jumpa kat sana ye kawan2!!!!
jangan lupa. kehadiran anda adalah wajib heheheheeeeew~
myself

4 COMMENT on "I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

aleen adela akoo ^_* on March 22, 2010 at 8:08 AM said...

errr,klo aku pegi aku takot persepsi org mengatakan 'sah2 budak neh busuk!'
hak3

Huda on March 22, 2010 at 5:42 PM said...

hahaha..bukan lah
orang yg pegi ni org yg terasa tercabar dengan kewangian bdn yg boleh bertahan smp petang jer
hehehehe

hans on March 23, 2010 at 6:18 PM said...

wah,ekau pergi juga
best tu

Huda on March 23, 2010 at 6:36 PM said...

haah..boleh ar kite jumpe kat sane kan?
ekekeke

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez