3/25/2010

hari ni aku sangat bertuah. rugi tak bawak roti masa drive. syabas Huda!


pagi ni bangun lewat dari kebiasaannye yang sememangnye lewat. sarapan pon tak sempat nak amek, terus drive g Kelana Jaya. 

sampai je Manjalara, dah mula gear 2.

masuk tol LDP. gear 2.

lepas je palang tol tertutup, kereta sebelum aku setakat 2 meter kat depan. betapa sesaknye jalan hari ni. gear 2.

perjalanan yg sepatutnye amek masa 20 min bertukar menjadi 1 jam 30 min.

sampai destinasi, park bawah pokok. jimat sebab tak perlu bayar parking.

tapi

bila mahu pulang, ade sepucuk surat cinta bawah wiper.

TAWARAN KOMPAUN KESALAHAN

sungguh terharu.

agak2 balik lewat stgh jam, kete dah tak bnyk lagi kot.

tapi

kali ni ni lagi hebat

dari Manjalara ke Gombak gear 1.

sakit kaki.
myself

5 COMMENT on "hari ni aku sangat bertuah. rugi tak bawak roti masa drive. syabas Huda!"

aleen adela akoo ^_* on March 25, 2010 at 8:09 PM said...

hu3.jgn kate roti,makan mee bandung pon sempat gaknye!hu3

hans on March 27, 2010 at 4:41 AM said...

hahahah
sokong komen atas

Huda on March 28, 2010 at 7:23 PM said...

hahaha...taw xper. dolu2 mase aku bwk bekal nasi goreng, mmg abes ar ns tu aku mkn pg2. hahaha

umi on March 29, 2010 at 8:38 PM said...

haha hari jalan jem yg memusykilkan

Huda on March 30, 2010 at 6:58 PM said...

btol2~ huhuhuh

seb bek sejak akhir2 ni jln clear jer..

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez