2/16/2010

don't judge a book by its cover


aku ni bukan pencerita yang baik sebab aku slalu tak ingat nama watak. tq


aku tengok trailer sangat gempak. macam2 grafik yang menarik. tapi....

hari sabtu hari tu, 13hb 2, aku dah tengok. sangat bosan. ceritanya slow. lepas tu kalau dia berlawan, mesti menang punya lah. sekali tusuk dengan tanduk, mati binatang tu.

aku ingat lightning stick tu power la sgt, kononnye sape yang memiliki lightning tu leh kawal bumi. tapi tak tunjuk pon ape yang lightning tu mampu buat. setakat Zeus risau bila hujan takde kilat. tu jer. 

dah tu pulak Hades; orang yang nak sangat lightning tu mati sia2 macam tu jer.

Luke si pencuri lightning, bila kene strike dgn kilat, xhangus pon. setakat hampir lemas dalam air masa 1 on 1 ngan Percy macam kat gambar atas tu. huh.

haih..wayang..wayang..
myself


11 COMMENT on "don't judge a book by its cover"

hans on February 16, 2010 at 3:50 PM said...

hahaha
gi tgok wolfman

Huda on February 16, 2010 at 3:57 PM said...

tu ar..nak g tgk ah
ade orang cakap best
tapi takut terkene cenggini lagi
huhuhuhuhu

Eisha on February 16, 2010 at 4:24 PM said...

aini ckp cte ni bes hohoho tah le i tak tgk lagi

Huda on February 16, 2010 at 4:37 PM said...

mesti sebab kak aini tak best
wakakaka
depends at their own opinion
huhu

hans on February 16, 2010 at 4:57 PM said...

aku tgok wolfman
bgi aku ok la film tu
sila jgn menjerit waktu tgok yer
ahahaha

aku junsu on February 16, 2010 at 5:52 PM said...

yeke xbest?tgok trailer cam best je..

sYeNgEt ke senget?? on February 16, 2010 at 6:28 PM said...

haihhh.. ramai ckp cmni.. cm ilang mood nk tgk lak heheh

morriss on February 16, 2010 at 6:59 PM said...

yup..idea movie ni dah bagus.. tp, cm banyak yg kurang.. standard taruk dekat disney channel je..

Huda on February 16, 2010 at 7:32 PM said...

hans; rasa mahu tonton wolman esok! aku akan cuba silent sebaik mungkin..hehe

aku junsu; trailer mesti la kene gempak. baru publisiti naik. tapi jalan cite bagi aku tak best.

syenget; jgn cepat terpengaruh. ini pandangan aku. belum tonton belum taw. hehe

morriss; ntah2 disney channel pon tak saggup nak tayang cite ni. ehehe

e p i x ____ on February 17, 2010 at 8:34 PM said...

kawn ckp pon citr nie tak best :)

Huda on February 17, 2010 at 10:10 PM said...

ye e p i x ____ ...tapi ade gak orang kate cite ni best la, hero ensem la
bagi aku, sgt tak best
tapi apepon ko kene tgk dulu kot, baru leh taw camner..huhu

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez