1/16/2010

apa dah jadi hari ni...


ini adalah sambungan dari entry sebelum ini.

lepas interview, aku pun melangkah longlai balik ke rumah. tapi sebelum ke rumah, aku singgah JJ Bukit Raja. hehe, saja nak tengok pemandangan JJ kat situ. parkingnya mak aih, penuh! disebabkan aku malas ak cari parking, dengan BERANInya aku  aku park la kete kancil comel kemek ayah aku tu kat celah2 ruang yang aku rasa sesuai di hentam kereta lain lepas tu.

aku jalan2, 'ter'masuk kedai kamera. usha2. dengan yakin sekali aku berkata, "micro sd 1 gig berapa ringgit ek?"
"aiyaaa..sikalang olang tala jual 1 gig lo..2 gig paling kecik.."
ooo.ye ker..*malu1* aku tny harga n so on....
okeyh lah..jap ek, cucuk duit.
aku datang balik, dia bagi aku try. aku cucuk, eh tak detect la.. maybe tak support kot...
"you pny HENPON pakai micro sd ka?"
ye lah..saya pernah pakai before ni..lepas tu kawan saya hilangkan, saya beli la yang baru.
"bukan la. i rasa u punya HENPON bukan pakai micro sd la.."
bermula perdebatan kami... kami siap tukar2 memori stick! akhirnya terbukti...
"you punya pakai M2 kan.."
heeeeeheeeeeeheeeee.... *malu2* okeylah..sori eks.terima kasih...kat mana jual eks?
"kat kedai HENPON lo.."
aku melangkah keluar diiringi senyuman sumbing mereka berdua. "bubbye~" aku rasa masa aku langkah keluar dari kedai tu, mesti orang ingat aku pakai bedak 2 inci!

dan sebenarnya, aku sedang mencari shin screen guard protector, bukan memory stick.......

*** hari ni kene bayar RM0.20 untuk beg plastik kat Giant!
myself

2 COMMENT on "apa dah jadi hari ni..."

arc13 on January 16, 2010 at 10:23 PM said...

haha syg oi....
kalo SE sah2 guna m2
note: m2 lagi mahal dr mmc len

btw, usaha yg amat bagus dr pihak Giant utk banteras pencemaran darat!!Bangladesh dah lama mula

Huda on January 16, 2010 at 11:21 PM said...

ala...aku admit, aku ni memang buta it..lepas tu buat muka yakin konon aku betul
haha
sengales

kira hebat juga bangladesh eks? huhu

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez