1/01/2010

aku suka nombor ini





aku suka nombor 10
aku lahir bulan 10
pada 20 hari bulan
yay

aku rasa macam sepanjang tahun 2010 ni adalah hari jadi aku. sila bagi aku hadiah hari2 sepanjang tahun. hahahahaha. gila~ aku harap sepanjang tahun ni, tahun yang istimewa untuk aku. ape yang istimewanye eks? tak kesah lah. janji aku nak gembira sepanjang 2010 esp hari rabu, 20102010. hehehehe~
sempat aku capture gambar ini:

10:20 pm terakhir untuk 2009. cantik kan~ lalalalalala.
aku tak de azam baru sebab sepanjang tahun aku tak pernah berazam walaupun baru hari tu aku kenal orang bernama Azam. jadi yang aku mahukan hanyalah gembira~
selamat tinggal 2009, selamat datang 2010.
::2010::
myself

10 COMMENT on "aku suka nombor ini"

SuRayA^i. on January 1, 2010 at 1:14 AM said...

hepi new year~
n hepi bufday spnjg thun hehe~

Huda on January 1, 2010 at 1:36 AM said...

terima kaseehh~!
hepi new year tooo~

Anonymous said...

nape ko tak capture mase jam 2010(8.10 malam.). lagi syiok..
tapi jam tu bukan jenis camtu kan..
huhu...

hepi new year!!!

anis (aku mls nak login)

Huda on January 1, 2010 at 7:57 AM said...

aku baru nak jawab, ko dah bagi jawapan~
laptop aku takde 24hrs pny std. hehehehe

happy new year~!

♥akukahmilikmu®♥ on January 1, 2010 at 4:31 PM said...

mmg cantik no..2010..hepi besday spnjang thn k..hehe

Huda on January 1, 2010 at 5:49 PM said...

hahahaha
masing2 kene layan kerenah aku~ hehehe
terima kaseh~
selamat buka planner baru~

noor afzan on January 1, 2010 at 7:13 PM said...

sama ngan mak saya..=)

Huda on January 1, 2010 at 8:52 PM said...

hehehe~
kita serupa..
kem salam kat mak eks~

Rash on January 1, 2010 at 10:40 PM said...

happy new year huda ^^

Huda on January 3, 2010 at 7:07 PM said...

hepi new year Rash~

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez