11/15/2009

SPAM!!!


kesian aku punya facebook. aku dah lama tak online fb, tetiba satu hari aku dapat komen kat fb yang aku wat wall post untuk iklan pasal cara2 nak kuruskan badan. sengal seyh. suka2 hati jer pergunakan aku. sampailah aku dapat email macam ni:

Dear Huda Mcgyver,

We have detected suspicious activity on your Facebook account and have temporarily suspended your account as a security precaution. It is possible thatmalicious software was downloaded to your computer or that your password was stolen by a phishing website designed to look like Facebook.

You can regain control of your account by logging into Facebook and following the on-screen instructions.

Please be sure to visit the Facebook Help Center for further information regarding these security issues and let us know if you need assistance.


sesapa yang ada fb aku, yang dapat wall post karut dari aku, aku mintak maaf oke. itu bukan aku.



apa puncanya eks?
Miss Anis Syahirah kata sebab aku tak logout fb. betul la kot sebab aku memang tak pernah logout fb kat pc aku. huhu~
myself

8 COMMENT on "SPAM!!!"

MsAnisSyahirah on November 15, 2009 at 1:21 PM said...

hahaha...

betul dowh..
pernah jadi kat myspace aku dulu..

aku delete myspace..pastu tah macam mane, aku check, ada balik myspace ID aku..

aku login, terkejut sbb account aku active lagi tapi suspended gak la..

aku ubah semua, pastu aku delete betul2..check balik, memang delete abis..

haha..sentiasa berjaga2 je..n selalu lah logout, wlupun gune laptop sndiri..

huhu..

IxoR@ on November 15, 2009 at 6:52 PM said...

bahaya juga ye klu tak logout sesuatu account....

kena hati-hati...

Huda on November 15, 2009 at 9:13 PM said...

#anis: tu la.dah tau tu still tak logout lagi kan. hohoho..baik lah aku akan beringat2 untuk logout any account. huhuhu. neway, thanx~

Huda on November 15, 2009 at 9:14 PM said...

#ixora: berhati2 lah ye. logout blog tu.. tak pasal2 nanti kuar post yang entahape2ntah.. hehehe

ekopelancongan on November 16, 2009 at 2:15 AM said...

salam kembara..

haku kene ngan google g beh..

baru apply adhesense tu..

dan2 dia anto email kat haku yg permohonan haku dirijek psl kesalahan haku megklik iklan senirik..

iklan pon xde g..

mmg bangang google tu..

ngee..

Huda on November 16, 2009 at 6:15 AM said...

haih.. aku bersimpati pada ko..
patutla aku dah tak nampak iklan gugel kat blog ko..
huhu

ekaitpc on November 18, 2009 at 9:37 AM said...

walking blog here

Huda on November 22, 2009 at 7:02 AM said...

thank you for coming~

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez