11/10/2009

sila tinggalkan link anda di sini


Salam sejahtera semua~
aku nak minta maaf banyak2 sebab betul2 sibuk sejak kebelakangan dan mungkin kehadapan ni. jadi aku harap korang semua yang telah mengklik nuffnang, menziarahiku dan sebagainya, sejak Ahad 8hb 11, dengan jujurnya, meninggalkan link masing2 di kotak komen ni sebab *rasanya* cBox tak mampu nak save semua link. mana la tau, terlepas pandang or ter-auto-delete. jadi, aku akan berpeluang membalas balik~!

sila isi ruang kosong dengan perkataan yang sesuai:
"saya tatau la, ______ broadband seumpama ______ narrowband dan berperilaku seperti  ______ berukband yang signalnya melompat2 sesuka hati" kata pelanggan itu.

"sudah 2 jam saya menghadap laptop, tapi saya hanya dapat menulis blog. bila buka mana2 website, 

This webpage is not available. katenye. saya dah give up kerana perlu refresh lebih 5x" kata pelanggan ini.



-mungkin kerana sejak akhir2 ni hujan merata2 negeri, signalnya tak berapa bagus-kot.

sempt lagi nak bagi teka-teki:
ada seorang lelaki, menanam rumput di bumbung apartment bertingkat 8. satu hari dia membawa lembunya makan rumput di bumbung apartmentnya. ntah macam mana, dia terjatuh dari tingkat 8 tu.
peliknya, dia tak mati, tapi lembunya. kenapa?

terima kasih~! bye, mahu sambung belajar.

UPDATE:
link2 yang ditinggalkan telah disimpan disini
myself

14 COMMENT on "sila tinggalkan link anda di sini"

norsyazwani on November 11, 2009 at 1:47 AM said...

akunye link dah tukar huda http://norsyazwaniazman.blogspot.com

ekopelancongan on November 11, 2009 at 12:52 PM said...

salam kembara..

http://ekopelancongan.blogspot.com/

berokben haku pon sama..

lumba ngan sipot pon kalah by nose..

ngee..

faraulah on November 11, 2009 at 3:47 PM said...

just drop to say to Cik Huda..muahhahaha

Anonymous said...

http://peribadiz.blogspot.com

Sharinginfoz on November 15, 2009 at 9:23 AM said...

http://sharinginfoz.blogspot.com

puteh on November 16, 2009 at 2:22 PM said...

http://shawlsbyputeh.blogspot.com/

Sembrol @Ryusgnal on December 1, 2009 at 1:21 AM said...

klik2 neslac

Sembrol @Ryusgnal on December 1, 2009 at 1:21 AM said...

klik2 neslac
www.80an.blogspot.com

sukiminna on December 1, 2009 at 10:50 PM said...

www.sukiprattle.blogspot.com

nn on December 1, 2009 at 11:06 PM said...

http://nnmeow.blogspot.com :)

cikTi on February 18, 2010 at 10:10 AM said...

http://cikti-mm.blogspot.com/

Salina on April 26, 2010 at 12:26 PM said...

luminousityy.blogspot.com

poziabb on May 13, 2010 at 2:38 AM said...

http://izreload.blogspot.com/

Ara Myasara on January 1, 2013 at 11:26 PM said...

lawatlah saya!
http://aramyasara.blogspot.com/

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez