11/06/2009

kali ini ia berbeza



hari ni, aku nak promote satu blog. erm akak2 ni namenya Cik Rai dan Cik Akma. dari pemerhatian aku, mereka mengkhususkan hiasan untuk majlis2 perkahwinan. eh, jangan salah sangke ye. aku tak sampai jodoh nak kawen lagi oke~ sebenarnya aku nak masuk giveaway jer. hihihi. bosan kan jadi aku. hari2 update blog sebab nak giveaway jer. who cares~ ade rezeki, dapat la, kalau takde usaha lagi. betul tak? nah tengok:


made with love

cantik la.. warnanya pun merah. aku suka warna merah ye everibadi. kalau dapat, leh aaa aku isi henpon aku yang tak berapa canggih tu. takpon, boleh isi duit syiling. bukan ape, kalau naik train, senang ade duit kecik. huhuhu.

eh, tunggu ape lagi, korang join la giveaway ni  jugak ye~ daaaaa
myself

4 COMMENT on "kali ini ia berbeza"

ekopelancongan on November 6, 2009 at 11:03 PM said...

make a way..

ngee..

Huda on November 6, 2009 at 11:21 PM said...

passed away..ops! heeeeee

msanissyahirah on November 7, 2009 at 2:47 AM said...

semacam pelik je ngn ko ni..
dah suke mende2 kiut nmpak?

hihi..peace..

Huda on November 7, 2009 at 7:41 AM said...

hahahaha..tak salah kan anis~
hewhew~

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez