11/21/2009

domain free~!


hai kawan2 sekalian. apa khabar anda semua. diharapkan anda semua sihat sejahtera. ecece. ade ape2 ke ni? haah, memang pon.

saje je nak bagi tahu yang ade satu domain free iaitu free CO.CC

tak reti lah nak explen camner, tapi cuba tengok kat websitenya:


CO.CC:Free Domain



boleh juga nak cek domain availability kat sini: 






itu saja dari saya~ terima kasih!
myself

10 COMMENT on "domain free~!"

deeja on November 21, 2009 at 10:49 PM said...

salam..,lawatan dari taipingg..

Huda on November 22, 2009 at 6:51 AM said...

selamat datang deeja~!

QeMa on November 22, 2009 at 9:30 AM said...

ouh~
gud info.thankies ^_^

Huda on November 22, 2009 at 10:04 AM said...

u are welcome QeMa~!

sukiminna on November 22, 2009 at 10:42 AM said...

oohh..ade lagi satu ak jupe .tk try ar cek

tp ak xtau cane nnt trafik klu pki tu..sbb nuff track trafic guna domain yg kte daftar kan?

Huda on November 22, 2009 at 10:54 AM said...

haah lah..
kalo dah tertukat leh je edit balik kan~ huhu
tapi yang domain ni dia pakai $
huhuhu
satu referal, $0.10 [kut?]

farenova on November 22, 2009 at 11:30 AM said...

memang bagus tau.. so nanti kalau domain u all contohnya www.semut.blogspot.com so nanti bila sign up kat situ u all boleh sign up domain free contohnya www.semut.co.cc . So u all boleh redirect www.semut.co.cc kepada www.semut.blogspot.com.

Contohnya:

Blog saya http://farenova.blogspot.com tapi kalau saudara taip http://farenova.co.cc pun akan masuk ke http://farenova.blogspot.com


Harap u all enjoy

Huda on November 22, 2009 at 11:52 AM said...

owh begituh~
saya ni buta it sket..
heheehhe
tengs 4 da info~!

Sekeping Hati on November 22, 2009 at 1:19 PM said...

waccccchaaaaaaaaaaaaaaa.... aku menyinggah

Huda on November 22, 2009 at 1:31 PM said...

meh2 lepak2 sini selalu..

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez