10/29/2009

nak hadiah


hasil perlawanan. lama dah tunggu. kadang2 hampir lupa tentang kewujudan hadiah tu.

yang pertama, masa kat KMPk. kami dapat nombor 1 pertandingan badminton beregu, aku dan Ekin (tak dengar cite ko skang) dan sampai sekarang hadiahnya tak dapat lagi. tapi yang ni boleh dianggap takkan dapat sebab dah lost kontek ngan budak2 mpp yang menganjurkan pertandingan ni. kira halal la.

yang ke2, masa kat UTM. hantar team futsal sendiri kat KL under pusat koQ UTM. dapat no 1 juga. dijanjikan hadiah utama RM1000, beserta medal dan sijil. tapi hadiah utama tu sampai aku konvo tak dengar cerita. yang ni besar pengorbanan semua orang. takkan nak pejam mata jer?

yang ke3, masa kat UM. aku wakil staf untuk bola jaring n futsal. yang ni dapat no 2 untuk 2-2 game. sampai sekarang senyap jugak. bila nak dapat ni? nak kira halal jugak ker? tapi katenye memang lambat dapat. takpelah.

bukan ape, kalau takde hadiah, cakap siang2. takde lah aku tertunggu2 sampai sekarang. aku kira halal, tapi kalau ade pihak yang kira hutang kan susah. yang ke2 tu, sangat mencengkam jiwa dan perasaan la kalau tak dapat. sanggup aku dan rakan2 lain kehulu dan kehilir mencari sponsor, buat kertas kerja (walaupun kene gelak sebab macam buat thesis), tinggalkan pelajaran di belakang (memang tabiat aku), petang2 training bersungguh2 (ceh, macam sebelum tu tak main petang2 jer), tak berbaloi lah kalau tak dapat. masih belum sanggup menyatakan nama organisasi itu.

sape ade pil tido?
myself

1 COMMENT on "nak hadiah"

msanissyahirah on October 29, 2009 at 2:04 AM said...

tido la woit...

update blog je keje ko...
hahahaha..

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez