10/24/2009

bosan lagi


dah lama tak bersukan. last mase kat UM bulan 8 hari tu main netball n futsal. pastu stop. hari ni adalah hari koQ sekolah aku. so adelah pelbagai pertandingan yang dipertandingkan. lepas kawan aku jadi ketua juri kawad kaki, kitorang g court basket sebab student aku ramai kat situ. haha tak senonoh, mase ni lah cikgu2 yang tak berkaitan takde hala tuju. sampai sana, budak2 kelas aku ajak lawan. aku dengan banggenye setuju. 1 on 1. hahaha. padahal nak kejar 5 mata jer. semput bukan main. mula2 aku lead sampai 4-3, aku penat tahap nak tarik nafas macam orang kene asthma pulak. baling bola terlajak2, over target + power. shooting tak menjadi, boleh pulak walking, aku tewas 5-4. haih~ nak bersukan. aku bosan. seb bek esok ade tonomen boling plak. jumpa kat sana ye kawan2~!

***
tengah tengok kawad, dapat sms:
bu g gombak umah nenek st sarah meninggal ye
reply: nenek st sarah sape?
artis ibu kawan baik nenek dia
reply: ntah a xkenal..
penyanyi lubang idong besar tu la
reply: owh..ha..yelah..
***
Al-fatihah buat arwah.
myself

3 COMMENT on "bosan lagi"

Ini ialah Alia Fazlin. on October 25, 2009 at 12:43 PM said...

1stly, ko main boling, tak yah stamina mcm main bbal la huda. hahaha.

2ndly, innalillah tuk arwah yang ko cko lubang idung besar tu. tak baik tau.

hehehe.

Huda on October 26, 2009 at 11:12 AM said...

tulah. aku ajak main futsal masing2 minum sampai tersembur. huhuhu

bukan aku aa..tu mak aku..hohoho

Kamal Zharif bin Kamaludin on October 26, 2009 at 3:45 PM said...

bosan?

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez