10/15/2009

bertukarrrrr


bukan bosan. tapi semangat inkuiri untuk meneroka perkara baru menyebabkan aku tertukar template blog aku. haha. banyak bende nak kene blaja sebab dah lari setting la pulak.

name blog ni pon aku tukar sebab mase aku abes wat survey kat youthsays.com, ade sorang mamat ni tanya pasal favourite quote kita. so aku terfikirlah nak letak favourite quote aku sebagai nama blog. heehe

itu saja.

p/s: amacam? oke tak template yang aku pilih ni? hehe
myself

12 COMMENT on "bertukarrrrr"

MsAnisSyahirah on October 15, 2009 at 10:57 PM said...

mantap dowh...
ko amik template kat ne?

aku de site yg leh ko tuka2 template tanpa jejas kan widgets ko kat side bar...

sngt simmmplleee saje....leh tukar hari2 kalo ko nak..hihi...

Huda on October 16, 2009 at 6:47 AM said...

aku godek2 terjumpa suda~tak sep la pulak. hehe
meh aa websitenye. hoho

Ini ialah Alia Fazlin. on October 16, 2009 at 9:12 AM said...

wah.
amat lah mempersonakan mate aku memandang.
macam website mudah.com.my plak yg tepi
<-- ni. sebab macam buku.

HUDA !! syabas !! cantik.
aku je tak teroka lagi.
hehehehe.

Huda on October 16, 2009 at 11:30 AM said...

owh ea ker.tak pernah tgk lak websit tuh
tak pelah, janji sedap! hahahahaha

Sekeping Hati on October 16, 2009 at 12:41 PM said...

Patut ar.. aku tak jumpa pun update blog ko.. aku tgk ko tak update2 pun (sll tgk kat dashboard dulu).. tp tak update pun.. so tak bukak blog ko da beberapa hari da.. ish2.. rupenye tukar name plak.. haiyooo.. tak setia (hahahah)

Huda on October 16, 2009 at 2:39 PM said...

dah agak dah. bukan tak setia tapi name blog yang asal tu tangkap muat je pon. biarla~ things change oke..hahahahaha

MsAnisSyahirah on October 16, 2009 at 7:14 PM said...

hahaha...
sori lambat...

ni yg site yang aku salu terjah la..
http://hotbliggityblog.com/
http://www.scrappinblogs.blogspot.com/

pilih je mane ko nak...
hihihi...
yg penting, layout dari site ni xkan jejaskan widget ko...

Huda on October 16, 2009 at 8:09 PM said...

hoho, okeyh2.. tenkiu2~ tapi lambat sket aa..nak berjinak2 ngan layout ni
hehe

MsAnisSyahirah on October 17, 2009 at 12:16 AM said...

xpe..
aku bukan suh ko wat skg...
hihihi...

relak2 dlu...
hihihihi....

Huda on October 17, 2009 at 7:18 AM said...

hait2~

Sekeping Hati on October 18, 2009 at 8:40 PM said...

Tak best a huda template ni.. tak best.. hari tu lagi best.. ermmm......... tak best... tak best..... (past tu tak setia)

Huda on October 18, 2009 at 9:58 PM said...

haha..biarlah..mesti sebab aku tak letak kuceng tu kan? ko rindu kat kuceng tu ker? hahaha

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez