9/17/2009

Selamat Hari Raya semua


bukak email, dapat macam ni (yang bold tu jer, yang laen aku tambah. hehe):

Assalamualaikum.....

Anak ayam curi ketupat,
kena kejar terlompat2,
nak pos kad raya dah terlambat,
EMAIL je lah yang paling cepat
(alasan je ni. padahal kalo nak g beraye tu, sebulan pon boleh)

Kura-kura bjalan lmbat,
Anak kera m’lompat2
KAD RAYA nak hantar tak tahu alamat,
cara Email p0n dah kira selamat
(pon alasan jugak. mane tahu selamat? entah2 masuk spam. tak pon email add tu salah or orang tu setaun sekali bukak email. huhu)

Anak udang si anak ikan,
dalam air main bersama,
salam dihulur mohon kemaafan,
sempena syawal yg bkl m’jelma.
(tu la manusia, bila Syawal baru sebok2 nak mintak maaf. padahal hari2 lain pon boleh mintak maaf gak)

Email dihantar pganti diri tnda ingatan d Aidifitri(^_^)
Salam Aidilfitri.. sambutlah dgn rasa kesyukurn,
moga prshbtn yg trjalin kekal brpnjgn.. Maaf Zahir & Batin… (^_^)
(bila zaman dah moden ni, nak jumpa pon payah. pakai email jer. kalo pemurah sket, call/sms/mms. tapi kalo cara ni boleh kekalkan persahabatan, ape salahnye kan. huhu)
myself

5 COMMENT on "Selamat Hari Raya semua"

faraulah on September 17, 2009 at 5:09 PM said...

SELAMAT HARI RAYA!!!!!!!!!!
MANA DUIT MINYAK AKK!
NAK BALIK KELATE XDOK MINYOK NI..HWAAAA

otak ketat on September 17, 2009 at 5:37 PM said...

Selamat Hari Raya huda kadir! :)

Huda on September 17, 2009 at 6:53 PM said...

k Naemah aka mak Temah: dah hangus kot? tak pon dah abes langsai utang 3 bulan. :P

Scott: tenkiu2. selamat hari raya juga~

faraulah on September 18, 2009 at 8:16 AM said...

Huda...Mak temah tu mak tiri nko...hoccay..not me!

Huda on September 18, 2009 at 1:16 PM said...

tak baik tau kak :26 kalo kak Eisha bace ni mesti dia haru akak cakap macam tu :18

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez