9/02/2009

bencila


baru jer habeskan cerita Terminator: Sarah Connor Chronicles S2. aku geram betol dengan pengarah cerita ni. kenape buat S2 tergantung. ini telah membuatkan aku tertanya2, apakah? mengapakah? siapakah? haiz~ tak sabar nak tunggu S3.
kat penghujung T:SSC S2 ni, Sarah n John terpisah. mereka kini berada di dunia yang berbeza. ni semua berpunca dari Agent Ellison yang simpan badan Chromatie. then, metal bernama Weaver dah amek body tu sebagai bahan kajian. aku tak paham bila Weaver kate, dia against Skynet. dan badan Cameron dah takde guna sebab aku rasa la, Cameron amek badan Chromatie. sebabnye, chip Cameron dah takde. adoi... berbelit dah jadinye. sekarang ni, John ade kat zaman dimana bapak dia, Reese tak kawen lagi ngan Sarah, aka John tak lahir lagi!
padan muka, sape suruh suka tengok cerita mengarut sebegini. hahaha. marilah kita bersabar untuk menonton T:SSC S3 pulak. oh ya, nanti nak beli novel sambungan The Hunger Games. semuanya bersambung. benci!
myself

0 COMMENT on "bencila"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez