8/30/2009

nak tgk bunga api...


merdeka! merdeka! merdeka! merdeka!

hari ni, pertama kali aku duduk diam kat rumah sempena hari merdeka. biase lah anak yang baik memang camni. tengah menulis ni, aku dapat la dengar bunyi bunga api kat KLCC (kot?) aduih. tak dapat tgk..tadi baru balik dari Sri Kembangan. ingat nak curi2 g KL, tapi.. aku budak baik. dok umah la.. uwa.. nak tgk! nak tgk!

mase kat JB, selalunye tym merdeka ni, ada konvokesyen. so, selalula sambut kat padang kawad (je..) tahun lepas sambut ngan Liza, Faz n Zuli. mula2 g tgk Wall-E, pastu g danga bay. seronok sampai adela 2 orang tu (tak sure la salah sorang kot) tak bawak kad matrik. so, malam tu kami jalan2 kat Senai yang memang tau takde ape, pusing2, lastly tido dalam kete. awal pagi tu aku drive balik UTM dalam kol 8 tak silap aku. then, kol 10 pagi tu, aku kuar ngan Perut. jumpa Nad kat JJ Teberau. huhu.

kepada semua warganegara Malaysia, selamat menyambut hari kemerdekaan. rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan. cewah~
myself

0 COMMENT on "nak tgk bunga api..."

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez