8/18/2009

masih belum terlambat



inilah yang dikatakan surprise!! hoho k Naemah, k Aini n k Eisha bagi hadiah. hoho. tak sangke gak emy pon datang bagi bear. lalalala. bunga tu dah nak layu. tapi takpe, tetap berkembang harum mewangi dalam hatiku. hehe. apepon, tenkiu sangat2 pada mereka dan keluarga mereka. owh ye, tulisan kat pembalut k Eisha berbunyi begini:

There is a good reason they call these ceremonies
"commencement exercises."

Graduation is not the end; it's just the beginning

tak tahulah dia reka atau amek kat mane2 website. tapi ayat tu mencengkam jugak la. aku bersetuju. huhu.

ade lagi sorang kawan. hopefully aku tak terlambat wish CONGRATULATIONS kat dia. dia pandai. buktinya:


kalung yang labuh tu, Vice- Canselor bagi. yang tak berape labuh tu, Dean bagi. hebat2. bangge pulak aku. eleh biarla aku nak bangge kawan2 aku berjaya. huh. ade lagi 2 orang, Wafa dan juga Lee Chee Ann. hebat la. eh lupa, dalam gambar tu Nazri Bajuri. dia suka buli aku. cess!

0 COMMENT on "masih belum terlambat"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez