8/17/2009

I Love Malaysia



Nak hadiah? Contest ni bersempena dengan Kemerdekaan Malaysia yang ke 52 yang dianjurkan oleh Exabytes. Contest ni mudah je..cuma tayang je banner dia dalam blog atau website dah boleh menang hadiah. Mereka akan spot mana-mana blog atau website secara random. Jika korang cukup bertuah pada tahun ni, mana tau tiba-tiba krew exabytes tersesat pula ke site korang, korang akan dipilih sebagai pemenang! Selain dapat mewujudkan semangat patriotisma, sambil-sambil tu dapat pula hadiah. Mesti best kan?

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:
Grand Prize: Apple iPhone 3GS (worth RM2500) x 2 winners
Consolation: Western Digital My Passport Essential 320GB x 10 winner

Menarik kan? Apa yang lebih menarik lagi..jika referrer korang menang, korang juga turut akan memenangi hadiah yang sama! Untuk register, boleh klik disini. Bila sampai ke kotak Referrer's Email, letakkan saja email nurainihuda@gmail.com sebagai referrer.

p/s.
1.klau aku menang, korang pun menang gak.hehe.jom2 join.
2.ayat2 atas ni aku copy dr http://malrockstar.blogspot.com/ (my referer) ^_^

0 COMMENT on "I Love Malaysia"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez