8/13/2009

convocation is coming~


yay! tak lame lagi nak konvo..2 days remaining. tapi ade sesuatu yang mengganggu fizikal aku ni..isk isk..kisahne bermula begini..

hari Selasa, 12hb Ogos 2009, aku, Ayin n Lis g Sunway Piramid. ape lagi kalo bukan main ice skating. hehe first tym aku main ni. seumur hidup aku tak pernah pegang mendalah tu. mula2 Lis dok luar jer. aku pon tak tau kenape. tapi bila dia tgk aku main macam haram, baru dia masuk n konpes bhw dia tak reti main. hampes nye Lis. tapi aku terharu sebab Lis ingat aku terer. LOL! nasib baik kami ade coach yang tak de la tauliah mane pon. Ayin tu pon terkedek2 gak main (jgn marah yek), so dapat la aku n Lis belajar skit2 care2 nak main, nak gerak camne..lawak giler..3 kali aku jatuh! basah seluar aku termasik yang inner2 sekali.huh. tapi ape kaitan cerita ni ngan konvo?

kaitannye ialah berdasarkan formula berikut:

eskating - stoking =

uwarghhh~!! sakit woo..aku tak penah melecet ni..besar plak tuh.inilah masalah fizikal yang sedang aku hadapi. boleh tak dijadikan excuse? "kaki saya melecet. saya tak boleh pakai kasut semasa konvo nanti" boleh kan..kan..kan.boleh pakai sandle je..takpe2..parah ni..huuuu~tak sabarnye nak konvo. UTM, I'm coming~

0 COMMENT on "convocation is coming~"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez